Skip to content Skip to footer

ThomTek®Noise prevention fence

Sistem zaštite od pogleda i buke

ThomTek®Noise prevention fence

Porast pozadinske buke u svakodnevnom životu dovodi do sve veće potrebe za mirom i tišinom. Ovaj sustav zaštite od buke pruža učinkovito rješenje za smanjenje buke i time odmah pomaže poboljšati kvalitetu života. Poseban odabir materijala – vruće pocinčani čelik i visokokvalitetni WPC profili – u usklađenoj konstrukciji sustava postiže visok stupanj učinkovitosti, a buka se može smanjiti za do 26 dB.

Osim visoke kvalitete materijala, fleksibilnost i širok spektar mogućnosti dizajniranja izvanredne su karakteristike sustava za zvučnu izolaciju. Ograda za zvučnu izolaciju kombinira najnoviju tehnologiju s dizajnom: zahvaljujući brojnim mogućim kombinacijama, velike i male mjere zaštite od buke mogu se ekonomično i vrlo učinkovito implementirati. Individualno prilagođeno pejzažu i arhitektonskom okruženju, ovaj sustav za zvučnu izolaciju pretvara vaša omiljena mjesta u prave oaze mira!

Testirana zvučna izolacija

  • Testirana zvučna izolacija od 26 dB prema DIN EN-1793-2
  • Testirana zvučna izolacija od 29 dB prema ISO 10140-2 (prema izvještaju o ispitivanju PB 4.2/11-339-1 od MFPA Leipzig datiranom 20.05.2016)

Galerija

Porast pozadinske buke u svakodnevnom životu dovodi do sve veće…