Skip to content Skip to footer

O nama

Tvrtka WPC SISTEMI d.o.o. osnovana je 2020. godine te je njena osnovna djelatnost zastupanje i prodaja kvalitetnih robnih marki iz Zapadne Europe, a vezano za drvo, WPC proizvode, kao i sve proizvode vezane za obradu drva i polimernih materijala. WPC SISTEMI nastali su iz tvrtke KOVUBO d.o.o. koja je od početka 2019. godine generalni zastupnik tvrtke NaturinForm za područje Republike Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije, te Slovenije.

Sve je lakše uz kvalitetan proizvod, reklamacije su kod nas iznimna rijetkost, a mi smo tim koji se bavi prodajom deckinga već gotovo dva desetljeća.

Primjeri objekata

Naše reference

Privatni objekt Zadar Diklo
Sancta Domenica - Sveta Nedjelja
Stambeni objekt Varaždin
Privatni objekt Osijek
Vila Rišpet Rogoznica
Privatni objekt Ogulin

Pregledaj naše kataloge

Pregledaj naše kataloge

Otkrijte bogatstvo mogućnosti koje WPC sistemi nude, prilagodljivi svakom prostoru i ukusu – vaš idealan izbor čeka u našim katalozima!

WPC je kratica za Wood Polymer Composite (Drvo polimerni kompozit) i predstavlja kombinaciju materijala koja se proizvodi i koristi u Sjevernoj Americi više od 20 godina – posebno u vanjskim prostorima. Sastoji se od kombinacije drvenih vlakana s ekološki prihvatljivim, termoplastičnim čistim polimerom.

S mnogim dobrim svojstvima, materijal od drva i polimera (WPC) dugoročno će poboljšati vašu terasu, fasadu ili zaštitu privatnosti i ogradu za zaštitu od buke. Ono što ga čini posebnim je ujednačen, lijep, drveni izgled koji zahtjeva vrlo malo održavanja. Ne morate ga čak ni bojiti ili lakirati.

Na vaš zahtjev prilikom isporuke, u pisanom obliku kao certifikat o garanciji, bit će vam dana 5-godišnja garancija na materijalna svojstva NATURinFORM WPC proizvoda.

Tvrtka Naturinform GmbH je jedan od najvećih proizvođača kompozitnih materijala u Europi, a od 01.01.2019 je Kovubo d.o.o. zastupnik tvrtke NiF za područje bivše države. Od 01.05.2021 tu zadaću preuzima novoosnovana tvrtka WPC SISTEMI d.o.o, specijalizirana za drvo i kompozitne materijale. NATUR in FORM znači dovesti prirodu u formu ili oblik kakav želimo. Sjedište tvrtke NiF je u Bavarskoj. Tamo se proizvode i konstruiraju obloge i dekinzi ugodni za tabane, bez špranja, dugotrajne i kao takve su iznimno podesne kao daske za terase, obloge bazena i druge vanjske primjene.

osigurana kvaliteta

Naši certifikati

Naši se podovi ubrajaju u najsigurnije vrste terasa koje možete ugraditi – 100% od njemačkih drvenih vlakana s PEFC certifikatom i svježe proizvedeni PE.

zainteresirani?

Ostavite kontakt!